Proiectul Nucleo

Atuul clădirii de birouri este dat de locația unică și de împrejurimile acesteia. Nucleo Center oferă spre închiriere spații de birouri, apartamente în regim hotelier, o locatie ideala pentru spatii comercile. Toate acestea se imbina perfect prin reconversia industriale a cladirii actuale. 

Birouri Nucleo

O expresie îndrăzneață și actuală a ceea ce ar trebui să fie un spațiu destinat afacerilor si coworking-ului, Nucleo Center este o clădire de birouri dedicată business-urilor care înțeleg că un spațiu de muncă, coworking sau shared experience e mai mult decat ceea ce se vede cu ochiul liber.

Apartamente

Serviciile noastre de cazare oferă o priveliște pitorească asupra centrului istoric al orașului Sibiu. Luminoase și aerisite, apartamentele au fost concepute cu o extraordinară atenție la detalii și oferă o ședere plăcută indiferent de durata acesteia.  

Facilitățile Nucleo

Vă așteptăm într-o locație confortabilă și vă punem la dispoziție următoarele facilități: parcare atât pentru mașini cât și pentru biciclete, conexiune WiFi, bistrouri, cafenele și alte spatii comerciale.