nucleo

Nucleo Center va fi dezvoltat ca o clădire de birouri clasa A, turism si spatii comerciale cu facilități și dotări moderne in Sibiu, în inima României.

nucleo

Nucleo Center se află în imediata apropiere a centrului istoric al orașului, oferind chiriașilor săi o locație vibrantă cu o priveliște spectaculoasă!

nucleo

Nucleo Center este o clădire de birouri de primă clasă cu facilități și dotări moderne din Sibiu, în inima României.

nucleo

Nucleo Center se află în imediata apropiere a centrului istoric al orașului, oferind chiriașilor săi o identitate puternică, într-o locație vibrantă cu o priveliște spectaculoasă! 

Proiectul Nucleo

Atuul clădirii de birouri este dat de locația unică și de împrejurimile acesteia. Nucleo Center oferă spre închiriere spații de birouri, apartamente în regim hotelier, o locatie ideala pentru spatii comercile. Toate acestea se imbina perfect prin reconversia industriale a cladirii actuale. 

Spațiile de birouri Nucleo

O expresie îndrăzneață și actuală a ceea ce ar trebui să fie un spațiu destinat afacerilor, Nucleo Center este o clădire de birouri dedicată business-urilor care înțeleg că un spațiu de muncă e mai mult decat ceea ce se vede cu ochiul liber.

Nucleo ApartHotel

Serviciile noastre de cazare oferă o priveliște pitorească asupra centrului istoric al orașului Sibiu.

Luminoase, aerisite și moderne, apartamentele au fost concepute cu o extraordinară atenție la detalii și oferă o ședere plăcută indiferent de durata acesteia.  

Facilitățile Nucleo

Vă așteptăm într-o locație confortabilă și vă punem la dispoziție următoarele facilități: parcare atât pentru mașini cât și pentru biciclete, conexiune WiFi, bistrouri, cafenele și alte spatii comerciale. 

PARTENERI

 

ÎN CURÂND

 

Contact